• +316 - 47 28 63 16
  • info@meteenstofferen.nl
  • 4.9/5
  • +316 - 47 28 63 16
  • info@meteenstofferen.nl
  • 4.9/5

Classic 7 mm 039 Falun eiken

Op voorraad
Levertijd: 3 - 5 dag(en)

Beschrijving

Classic 7 mm 039

Veelzijdig aan de buitenkant


Van een gezellige woonkamer tot een lichte en uitnodigende hotelkamer, laminaat is een populaire vloerkeuze en universeel toepasbaar. Onze collectie bestaat uit planken variërend van 19,3 cm tot 32,7 cm breed. Een voelbare toplaag, met vgroef of zonder, rustiek of juist met meer noesten en leven in de plank? Met de diversiteit aan decoren en abstracte dessins kun je alle kanten op. Onze laminaatcollectie voorziet dan ook in vloeren, die passen bij alle denkbare interieurstijlen. Van hippe blokpatronen, klassieke plankpatronen, eigentijdse tegeldessins tot lichte Scandinavische ontwerpen.

Dankzij de evenwichtige verhoudingen (1291 x 193 mm) is dit Classic-model voor iedere ruimte geschikt. Helemaal trendy of klassiek elegant; deze 7mm dikke laminaatvloer geeft met perfect afgestemde details in iedere ruimte het juiste levensgevoel weer. Je kunt kiezen uit drie fraaie houtdecoren met bijpassende plakplinten die passen in elk interieur.


Vlakke uitstraling


De Classic 7mm heeft een vlakke uitvoering, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Dit model is geschikt voor vloerverwarming en kun je toepassen in woonruimtes tot klasse 23 (zwaar thuisgebruik) en inzetten voor zakelijke doeleinden tot klasse 31 (werkkamers). Wil je een kleinere ruimte groter laten lijken? Kies dan voor dit model.


Perfect in elkaar gezet


Met de CLIC it! verbinding zijn alle vloeren snel en eenvoudig in elke ruimte te leggen. Vanwege dit gepatenteerde kliksysteem geldt dit zelfs voor grote oppervlakten. Het profiel van de vloerdelen is ontworpen voor een optimale pasvorm en biedt tevens extra bescherming tegen het binnendringen van vocht.


Technische Specificaties

Dikte: 7mm

Garantie: 15jaar

Afmeting paneel: 1292 x 192 mm

Pakinhoud: 2,49 m²

Panelen per pak: 10 stuks

Warmtedoorlaatweerstand: 0,07 m² K/W

Garantie: 15 jaar

Bijzonderheden: Minimaal 48 uur laten acclimatiseren. Verwerking niet onder 20°C