• +316 - 47 28 63 16
  • info@meteenstofferen.nl
  • 4.9/5
  • +316 - 47 28 63 16
  • info@meteenstofferen.nl
  • 4.9/5

OVER ONS

We zien onze klanten als familie, dus krijgt elke klant de beste vloer voor de beste prijs en met de beste service!

Meteen Stofferen is specialist in het leggen en onderhouden van divers vloersoorten. Deze stofferingsprojecten vragen om een goed plan. Daar zit onze kracht, plannen maken met advies op maat en focus op duurzaamheid. Onze vakspecialisten nemen u graag mee in het proces, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en tevreden bent met het eindresultaat.

Ons team hecht enorme waarde aan de ervaringen en reviews van onze klanten. Wij zijn dan ook dagelijks bezig om de ervaringen van onze klanten in de gaten te houden zodat ze ten alle tijden tevreden zijn.


Persoonlijke aanpak, service en kwaliteit

Rond het jaar 2003 begon Meteen Stofferen als de mobiele stoffeerder uit Den Haag en omstreken in de branche woning- en projectstoffering. Met de overtuiging dat de beste kwaliteit en service alleen geboden kan worden als de lijntjes zo kort mogelijk zijn. Met onze mobiele showroom vol met stalen en voorbeelden hebben wij door de jaren heen onze ervaring in het stofferen van zowel woningen als projecten flink uitgebreid.

Met de mobiele showroom komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen voor woning- en projectstoffering te bespreken en voorzien wij u ook graag van het juiste advies. Daarna kunt u in alle rust uw stoffering uitzoeken.

De sfeer in een ruimte wordt vaak bepaald door de vloer. De keuze voor een vloerbedekking kan vaak lastig zijn. Een vloerbedekking is verkrijgbaar voor elke smaak, maar ook voor elk budget. Wij nemen je graag mee en laten je de meest gekozen soorten vloerbedekking zien en de voor- en nadelen hiervan.

Meteen Stofferen werkt met een vast team bestaande uit vakspecialisten. Degene die uw verkoopadviseur is, kan ook degene zijn die bij u thuis de vloer komt leggen. Zo weten wij precies wat u wilt en kunnen wij u garanderen dat uw vloer met het juiste vakmanschap wordt behandeld en dat de afspraken perfect worden uitgevoerd en nagekomen.

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer met oog voor kwaliteit en vakwerk of wilt u uw bestaande vloer laten renoveren? En wilt u daarbij goede afspraken en korte lijntjes? Kies dan voor Meteen Stofferen!

Heeft u vragen? U kunt altijd bij ons terecht. We helpen u graag.

Laagsteprijsgarantie

Onze tarieven zijn zó scherp geprijsd dat wij een laagsteprijsgarantie geven op al onze services.

Experts

Onze experts zijn niet alleen de beste in het vak, maar bieden ook een service met een glimlach.

Gemakkelijk betalen

U kunt altijd gemakkelijk afrekenen, of u nu per pin, cash of per betaalverzoek wilt betalen, gemak staat bij ons voorop.